NM Wipes

Kaikki alkoi kuorma-autollisesta märkiä kuitupyyhkeitä. Kuituliinat olivat imeneet itseensä suuren määrän vettä syksyn sateissa. Tuosta noin kymmenen tuhannen kilon kuitupyyhe-erästä alkoi NM-Wipesin tarina. Liinat kuivattiin ja leikeltiin paloihin – samalla syntyi idea kuitupyyhkeiden myynnistä.

Olemme viimeistelleet kuitupyyhkeitä yli 40 vuoden ajan. Siinä ajassa materiaalit, valmistustekniikat sekä asiakkaiden tarpeet ehtineet muuttua jo muutamaan otteeseen. Perustarve on kuitenkin aina sama. Jotain pitää puhdistaa. Oli kyseessä hotellihuoneen pesutilat, suurtalouskeittiön työtasot, teollisuushallin tilat tai öljyinen moottorin kansi – meiltä löytyy ratkaisu. Tuotteitamme käytetään myös kampaamoissa ja partureissa niskaliinoina! Liinamme auttavat myös kodin puhdistamisessa. Niillä voi pyyhkiä pölyt kaappien päältä tai saniteettitilat.

Ympäristöystävällisen liinan voi hävittää biojätteen mukana. Pyrimme pitämään kuituliinamme mahdollisimman ympäristöystävällisinä ja tarjoammekin viskoosista valmistettua liinaa, joka on biohajoava. Joihinkin liinoihin lisäämme polyesteriä, joka tuo liinalle erinomaisen kestävyyden. Tämän vuoksi kuituliinaa ei tarvitse heittää pois jokaisen käytön jälkeen, vaan sen voi pestä ja käyttää uudelleen. Kaikille tuotteillemme on myönnetty myös avainlippu. Kuituliinat ovat riittoisa ja fiksu ratkaisu moniin eri tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Kiitos hyvästä valinnasta!

Jälleenmyyjämme

Avainlippu

Avainlippu

Avainlippu

Kaikilla tuotteillamme on avainlippu

Oletko jälleenmyyjä?