NM-Wipes palvelee Euroopan suurimman kraatterijärven, Lappajärven, rannalla Etelä-Pohjanmaalla.

NM-Wipes

Kaikki alkoi kuorma-autollisesta märkiä kuitupyyhkeitä, joka päätyi 80-luvun alussa yrittäjä Kari Nyyssöselle sattuman kaupalla. Tuosta noin kymmenen tuhannen kilon kuitupyyhe-erästä alkoi NM-Wipesin tarina. Liinat kuivattiin ja leikeltiin paloihin – samalla syntyi idea kuitupyyhkeiden myynnistä.

NM-Wipes on viimeistellyt kuitupyyhkeitä kraatterijärvi Lappajärven rannalla vuosikymmenien ajan. Siinä ajassa materiaalit, valmistustekniikat sekä asiakkaiden tarpeet ovat ehtineet muuttua useasti. Perustarve on kuitenkin aina sama: jotain pitää puhdistaa. Oli kyseessä hotellihuoneen pesutilat, suurtalouskeittiön työtasot, teollisuushallin tilat tai öljyinen moottorin kansi – meiltä löytyy ratkaisu! Tuotteitamme käytetään myös kampaamoissa ja partureissa niskaliinoina. Liinamme auttavat myös kodin puhdistamisessa. Ne soveltuvat erinomaisesti pölyjen pyyhkimiseen tai saniteettitilojen puhdistukseen.

Kuituliinat ovat riittoisa ja fiksu ratkaisu moniin eri tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Kiitos hyvästä valinnasta!

Ympäristöystävällinen ja kotimainen kuituliina

Pyrimme pitämään kuituliinamme mahdollisimman ympäristöystävällisinä ja tarjoammekin viskoosista valmistettua liinaa, joka on biohajoava. Ympäristöystävällisen liinan voi hävittää käytön jälkeen biojätteen mukana.

Joihinkin liinoihin lisäämme polyesteriä, joka tuo liinalle erinomaisen kestävyyden. Tämän vuoksi kuituliinaa ei tarvitse heittää pois jokaisen käytön jälkeen, vaan sen voi jopa pestä ja käyttää uudelleen. Tämä lisää paitsi tuotteen käyttötarkoitusta, myös käyttöikää.

Lähes kaikilla tuotteillamme on Avainlippu-merkki. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan 100%:sti Suomessa, mistä tuotteilla on merkkinä Avainlippu-tunnus. Koko tuotteen jalostusketju rullaamisesta ja leikkaamisesta aina pakkaamiseen ja asiakkaalle lähettämiseen tapahtuu tehtaallamme Lappajärvellä.

Kiitos että valitset Työtä Suomeen.